Bashkebisedim me nxenesit e shkolles 9-vjecare “Bashkim Fino”

 • Tjetër
 • Vizite
 • 24/02/2023
 • 12:30-14:00
 • shkolla 9- vjecare "Bashkim Fino"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Znj. Bora Muzhaqi,
 • Minister Shteti per Rinine dhe Femijet
 • Te rinjte e shkolles 9- vjecare "Bashkim Fino"
 • Jo
 • Po
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF