prezantim i inicjatives Fuqizohu ne boten digitale

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 23/02/2023
 • 11:45
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Iris Shima
 • Menaxhere projekti
 • Iris Shima,punonjes te rinj te bashkise dhe te rinj te qytetit
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu,Drejtor
 • Nuk ka sek te pergjithshem