Promovim i librit Vajzat e Mjegulles te autorit Namik Dokle.

 • 24/02/2023
 • 11:00
 • Pallati Kulture "Sadi Halili"
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Librazhd
 • Librazhd
 • -
 • -
 • Mesuese dhe banore te bashkise Librazhd
 • Jo
 • Po
 • Bajram Pishkashi Sekretar i Pergjithshem
 • Bajram Pishkashi Sekretar i Pergjithshem