Vizite ne shtepine e Pritjes ne Prizren me nxenesit e shkollave

 • Tjetër
 • Vizite me nxenesit ekselente te shkollave
 • 23/02/2023
 • 09:00
 • Prizren
 • Shtet tjetër
 • Kosove
 • Ruzhdi Deda
 • Zv/Kryetar i Bashkise
 • Ruzhdi Deda,nxenes dhe mesues te shkollave te Bashkise Diber
 • Jo
 • Jo
 • Pergjegjes Burimeve Njerezore
 • Sekretari i Pergjithshem