Tryeze e rrumbullaket me JATA ne kuader te rritjes se standarteve te turizmit te qendrueshem dhe mikpritjes ne Shqiperi . Ky takim eshte pjese e axhendes zyrtare te Ministres ne Japoni

 • Tryezë diskutimi
 • 22/02/2023
 • 15:15
 • Tokyo
 • Shtet tjetër
 • Tokyo
 • Mirela Kumbaro
 • Ministër
 • Mirela Kumbaro Furxhi
 • Po
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi