Seminar Biznesi me dhomen e tregtise dhe industrise se Japonise. Ky takim eshte pjese e axhendes zyrtare te Ministres ne Japoni.

 • Tryezë diskutimi
 • 22/02/2023
 • 09:00
 • Tokyo
 • Shtet tjetër
 • Tokyo
 • Mirela Kumbaro
 • Ministër
 • z. Edi Rama, znj. Mirela Kumbaro, Delina Ibrahimaj, Frida Krifca, ambasadoret, operatoret e ftuar
 • Po
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi