Pjesëmarrje në lançimin e aktivitetit ndërkombëtar “Tirana Cross Country” të organizuar nga Federata Shqiptare e Çiklizmit në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë, Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe Ministrin e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 25/02/2023
 • 10:30
 • Kisha e Shën Prokopit, Tiranë
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Qytetit Tirane
 • Znj. Bora Muzhaqi | Ministër i Arsimit dhe Sportit Znj Evis Kushi, | Kryetari i Bashkisë Tiranë Z. Erion Veliaj
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Të rinj të qytetit të Tiranës.
 • Po
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti