Ndryshimet klimatike, efektet dhe masat për zbutjen e tyre.

 • Tryezë diskutimi
 • 23/02/2023
 • 12:00
 • Salla e Këshillit Bashkiak Prrenjas
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Prrenjas
 • Prrenjas
 • Znj.Flutura Haka | Z.Ahmet Mehmeti | Z.Naim Çope
 • Kryetare e Këshillit Bashkiak Prrenjas | Ekspert Mjedisi | Kordinator, Bashki të forta.
 • Stafi i Bashkisë Prrenjas , antarë të Këshillit Bashkiak Prrenjas, Këshilli Vendor Rinor dhe Forumi i Gruas
 • Jo
 • Po
 • Matilda Zerani, Specialiste në Drejtorin Juridike.
 • Maliq Alla, Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Mbrojtjes së Konsumatorit