Aktivitet me rastin e 15 vjetorit te shpalljes se pavarsise se Kosoves

 • Tjetër
 • Aktivitet me rattin e Pavarsise se Kosoves
 • 22/02/2023
 • 11:00
 • Peshkopi
 • Shqipëri
 • Diberb
 • Diber
 • Peshko
 • Rahim Spahiu
 • Kryetari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise,Punonjes te Administrâtes dhe qytetare
 • Jo
 • Po
 • Pergjegjes Burimeve Njerezore
 • Sekretari j Pergjithshem