Nje delegacion i KFW do te zhvillojne nje takim me Kryetarin e Bashkise me qellim diskutimin per projektin e menaxhimit te integruar te mbetjeve urbane dhe projekti per sistemin e ujrave te zeza ne qytet, financiuar nga KFW.

 • Këshillim
 • 15/03/2023
 • 09:30
 • Ambientet e Bashkise Berat
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • z. Arne Gooss | znj. Brit Hoersche | z. Ervin Demo
 • Drejtori i KFW per Zhvillimin Urban ne Europen Lindore | Drejtore e KFW ne Shqiperi | Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, znj. Brit Hoersche etj.
 • Po
 • Jo
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese))
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)