Trajnim i edukatoreve dhe drejtuesve te kopshteve nga SKAP , tek Qendra Rinore Berat.

 • Këshillim
 • 22/02/2023
 • 11:00
 • Qendra Rinore ne Rajonin nr. 2, Berat
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)