Takim me Guidat Profesionale te Qytettit me rastin e Dites Nderkombetare te Guidave.

 • Tryezë diskutimi
 • 21/02/2023
 • 11:00
 • Ne lagjjen "Kala", Berat
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)