Takim grupe interesi – Aktivistet e Biçikletave. Takim dhe degjese rreth problematikave te ketij grupi.

 • Tryezë diskutimi
 • 22/02/2023
 • 17.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem