Promovim i librit te Ben Blushit “41 sekrete”

 • Tjetër
 • Promovim Libri
 • 21/02/2023
 • 17:00
 • Durres, Hotel Arvi
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Ben Blushi
 • Shkrimtar
 • Folesit dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka