Ky aktivitet organizohet nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC), në partneritet me Fondacionin Konrad Adenauer (KAS).

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 18/02/2023
 • 18:30
 • Shkodër
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Qytet
 • Z. Bardh Spahia
 • Kryetar i Bashkisë Shkodër
 • Përfaqësues të tjerë
 • Po
 • Po
 • Stela Mardusha
 • Ditmir Kraja