Panairin Ndërkombëtar për Bujqësi të Qëndrueshme, Blegtori, Peshkim dhe Inovacion

 • Tjetër
 • Panair
 • 27/02/2023
 • 09:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa ,drejtues te tjere,sipermarres ne panair
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem