TIRART 2023 Expocitu Albania ne bashkepunim me Galerine e Arteve Bashkia Tirane, organizojne Panairin e madh dedikuar Artit Pamor

 • Tjetër
 • Panair
 • 23/02/2023
 • 18.00
 • Expocity Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem