Konferenca Kombëtare Zgjedhore – Shoqata e Restoranteve Bujtinave Shqiptare. Pjese e konferencës, do të jenë edhe disa kryetar të bashkive në Shqipëri me fjalën e tyre. Konferenca synon të trajtojë punën e këtyre 8 viteve dhe përcaktojë detyrat për mandatin e tretë, 4 vjecarë.

 • Tjetër
 • Konference Kombetare
 • 22/02/2023
 • 09.00
 • Hotel Tirana
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem