Aktiviteti do të organizohet në kuadër të Ditës Botërore për Drejtësi Sociale. Në këtë aktivitet Kryetarja e Kuvendit, Znj.Nikolla do të prezantojë të gjitha nismat e ndërmarra nga Kuvendi i Shqipërisë për Integrimin dhe përfshirjen sociale të shtrasave të margjinalizuara. Gjithashtu, nxënës dhe mësues të shkollës 9-vjecare 1 Maji do të prezantojnë esetë e tyre në kuadër të Drejtësisë Sociale.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 20/02/2023
 • 12:00
 • Salla e Seancave Plenare, Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 2
 • Sh.S.Znj Lindita Nikolla, Znj.Ermonela Felaj, Znj.Etilda Gjonaj, Znj.Oriola Pampuri
 • Kryetare e Kuvendit, Nënkryetare e Kuvendit, Kryetarja e Këshillit Drejtues të Institutit Parlamentar, Nënkryetarja e Këshillit Drejtues të Institutit Parlamentar
 • Kryetarja e Kuvendit, Nënkryetarja e Kuvendit, Deputetë, 200 nxënës dhe mësues të shkollës 9-vjecare 1 Maji, Berat.
 • Po
 • Po
 • Blerta Lulaj, Shef Sektori në Shërbimin e Bashkëpunimit Dypalësh
 • Genci Gjonçaj, Sekretar i Përgjithshëm