“Fjala ime për Drejtësinë Sociale”

Aktiviteti do të organizohet në kuadër të Ditës Botërore për Drejtësi Sociale. Në këtë aktivitet Kryetarja e Kuvendit, Znj.Nikolla do të prezantojë të gjitha nismat e ndërmarra nga Kuvendi i Shqipërisë për Integrimin dhe përfshirjen sociale të shtrasave të...

Te rinj europiane socialiste

Te rinjte europiane sociliste, fjalim, diskutime Lloji i Aktivitetit: Tjetër Data:: 15/01/2023 Ora:: 10:30 Vendi i Zhvillimit:: Pallati kongreseve Folësit kryesorë:: Erion VeliajPozicioni: Kryetar bashkie Pjesëmarrësit: Partia socialiste, Freshh, Kryetarja e Kuvendit,...