Pjesmarrje në Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

 • Tjetër
 • Pjesmarrje në Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës
 • 17/02/2023
 • 10.00
 • Gjakovë
 • Shtet tjetër
 • Kosovë
 • Z. Bardh Spahia
 • Kryetar i Bashkisë Shkodër
 • Përfaqësues të Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve
 • Po
 • Po
 • Stela Mardusha
 • Ditmir Kraja