Aktivitet ne kuader te dites nderkombetare te gjuhes ametare

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 21/02/2023
 • 10:00
 • Shkolla 9 vejcare Zylyftar Veleshnja Velmish
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Strum
 • Ana Kuqo
 • Pergjegjese e sektorit te Kultures
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec dhe te shkolles "Zylyftar Veleshnja"
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i pergjithshem, Bashkia Roskovec