Takim grupe interesi – Kompanite e Taksive. Takim dhe degjese rreth problematikave te ketij grupi interesi.

 • Tryezë diskutimi
 • 21/02/2023
 • 11.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem