Mbjellje e financuar nga OTP Bank në kuadër te afrimit të bizneseve me
nismën “Dhuro Pemë”. Qëllimi i aktivitetit është shtimi i gjelbërimit si
mënyrë për parandalimin e ndryshimeve klimaterike

 • Tjetër
 • Mbjellje pemesh
 • 20/02/2023
 • 09.00
 • Tirane, Liqeni artificial
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem