Dhënia e titullit “Qytetar Nderi” për dy personalitete të Malësisë së Madhe, z.Gjovalin Shkurtaj dhe z.Tomë Therçaj.

 • Tjetër
 • Ceremoni Nderimi
 • 21/02/2023
 • 13:00
 • Koplik
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Malësi e Madhe
 • Koplik
 • Tonin Marinaj | Elisa Spiropali
 • Kryetari i Bashkisë | Ministre e Shtetit për Marrdhëniet me Parlamentin
 • Ministër, Përfaqësues të Pushtetit Qendror dhe Vendor, këshilltarë, familjarë, miq, kolegë të të nderuarve, përfaqësues të bashkisë dhe personalitete të Malësisë së Madhe.
 • Po
 • Po
 • Arban Gjoka
 • Arban Gjoka - Jurist