Roma Cares", Dhurim materiale sportive per shkollat "Hasan Prishtina" e
"Vasil Shanto". Dhurim nga AS Roma, shoqate sportive, me qëllim
promovimin e sportit në komunitet.

 • Tjetër
 • Ceremoni
 • 20/02/2023
 • 11.30
 • Akademia Albanet, Laprake
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem