Vizitë në akademinë e kodimit BetaPlan Coding Bootcamps në kuadër të Programit të Kodimi për të rinjtë

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 20/02/2023
 • 14:00
 • Akademia BetaPlan Coding Bootcamps, qendra e biznesit "Zayed" në Tiranë
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 5
 • Znj. Bora Muzhaqi | Drejtori i Agjencisë Kombëtare për Punësimin dhe Aftësitë, z. Klevis Hysa
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, znj. Bora Muzhaqi, Drejtori i Agjencisë Kombëtare për Punësimin dhe Aftësitë, z. Klevis Hysa, përfaqësues të zyrës së punës së Tiranës, përfaqësues të akademisë BetaPlan Coding Bootcamps, studentë të akademisë
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti