Vizitë në akademinë e kodimit SDA by Protik në kuadër të programit të kodimit për të rinjtë

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 25/02/2023
 • 09:30
 • TechSpace në Tiranë
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 1
 • Znj. Bora Muzhaqi | Drejtori i Agjencisë Kombëtare për Punësimin dhe Aftësitë, z. Klevis Hysa
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, znj. Bora Muzhaqi, Drejtori i Agjencisë Kombëtare për Punësimin dhe Aftësitë, z. Klevis Hysa, përfaqësues të zyrës së punës së Tiranës, përfaqësues të akademisë SDA by Protik, studentë të akademisë
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti