Tryeza e propozuar synon të informojë palët e interesuara, pjesën e Tabelave të Konsultimeve dhe Diskutimeve të Platformës së Partneritetit, mbi takimin dypalësh të mbajtur në Bruksel për Clasterin 1 – Bazat (Funksionimi i Institucioneve Demokratike, Kapitulli 23 dhe Kapitulli 24).

 • Tryezë diskutimi
 • 21/02/2023
 • 11:00
 • Rogner Hotel /Europe House
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Klaudijus Maniokas, Adea Pirdeni, . Besfort Lamallari
 • Team Leader SEI, Zevendesminsitre e Drejtesise, Zevendesminister i Drejtesise
 • Ministria e Drejtesise, Ministris e Brendshme, Gledis Gjipali
 • Po
 • Jo
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu