Takim me punonjës e të rinj të qendrës për progres rinor

 • Tjetër
 • Takim
 • 23/02/2023
 • 10:00
 • Bashkia Kukës
 • Shqipëri
 • Kukes
 • Kukes
 • Kukes
 • Safet Gjici | Lavdrim Shehu, Rifat Demaliaj
 • Kryetar i Bashkisë Kukës | Drejtues të qendrës rinore
 • Kryetari i Bashkisë, drejtuesit e qendrës bashkë me stafin e tyre, të rinj pjesë e qendrës, punonjës nga sektori i rinisë dhe këndi i BE-së
 • Jo
 • Jo
 • Defrim Korbi, Sekretar i Pergjithshem
 • Defrim Korbi, Sekretar i Pergjithshem