Presidenti i Republikes z. Bajram Begaj do te zhvilloje nje tur vizitash ne Bashkine Berat, te cilat do te kene ne fokus takime, vizita ne biznese lokale, vizita ne qendren historike dhe objekte kulti, vizita ne Qendren Rinore Berat.

 • Tjetër
 • Vizite e Presidentit te Republikes z. Bajram Begaj ne Bashkine Berat
 • 22/02/2023
 • 10:00
 • Ne ambientet e bashkise, Qendren Rinore, etj.
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Presidenti i Republikes | Kryetari i Bashkise
 • z. Bajram Begaj | Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, NenKryetari i Bashkise, Sekretari i Pergjithshem, Drejtore e Integrimit Evropian dhe Projekteve, Drejtori Juridik, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Jo
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese))
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)