Nenshkruhet marreveshje e bashkepunimit mes dy vendeve, ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar, financimit te terrorizmit dhe krimeve ne teresi.

 • Tjetër
 • Nenshkrim marreveshje dypaleshe
 • 19/02/2023
 • 12:00
 • Riad, Arabi Saudite
 • Shtet tjetër
 • Arabi Saudite
 • Bledi Çuçi
 • Minister i Brendshem
 • Ministrat e Brendshem dhe anetare nga kabinetet perkatese.
 • Jo
 • Jo
 • Ardian Bita
 • Ardian Bita