Takim Kortezie me Ambasadorin e Rumunise ne Shqiperi Octavian Serban(Ripublikim)

 • Tjetër
 • Ripublikim Takimi
 • 14/02/2023
 • 11:30
 • Durres, Bashkia Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako | Octavian Serban
 • Kryetare e Bashkise Durres | Ambasador i Rumunise ne Shqiperi
 • Folesit dhe perfaqesus te ambasades
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka