Prezantimi dhe shperndarja e uniformave te gjithe femijeve te rregjistruar ne akademine e futbollit KF Çerma . Diskutim me prinderit e femijeve pjesemarres.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 28/02/2023
 • 15:00
 • Terreni sportiv ne fshatin Çerme Sektor
 • Shqipëri
 • Fier
 • Divjake
 • Terbuf
 • Fredi Kokoneshi | Skerder Mujaj | Fadil Balliu | Hekuran Dobra
 • Kryetari i Bashkise | Presidenti i akademise | Administrator i njesise | Shef klubi
 • Fredi Kokoneshi, Skender Mujaj, Fadil Balliu, Hekuran Dobra, perfaqesues nga FSHF-ja, staf i akademise, prinder dhe femije si dhe qytetare te ndryshem
 • Po
 • Po
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem