Mbledhja e radhes e keshillit bashkiak

 • Tjetër
 • Mbledhje
 • 28/02/2023
 • 12:00
 • Durres, Bashkia Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako | Ani Dyrmishi
 • Kryetare e Bashkise Durres | Kryetar i keshillit bashkiak
 • Folesit dhe antaret e Keshillit
 • Po
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka