Aktiviteti me Zonjën e Parë Znj Begaj do zhvillohet në ambientin e burgimit në IEVP Ali Demi.
Pjesë e aktivitetit do jetë dhe mbjellja e luleve.

 • Tryezë diskutimi
 • 13/02/2023
 • 11:30
 • IEVP Ali Demi
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 1
 • Znj. Armanda Begaj | Elona Demollarri | Irma Bime
 • Zonja e Parë e Vendit | Drejtor IEVP Ali Demi | zv. Drejtoresha e Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve
 • Znj. Armanda Begaj,
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laci
 • Admir Abrija Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve