Takim me nxënësit e shkollës Kosova dhe diskutim me ta në kuadër të mbarëvajtjes së programit Jashtë Orarit Mësimor

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 17/02/2023
 • 12:00 - 14:00
 • Shkolla Kosova
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Zyrtarë të ministrisë së arsimit dhe sportit, mësues dhe nxënës të shkollës Kosova
 • Jo
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti