Pjesëmarrje në ndeshjen miqësore të organizuar para fillimit të kampionatit “ekipet sportive ne shkolla”.

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 17/02/2023
 • 14:00
 • Pallati i sportit Tomorr Sinani
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Qyteti Elbasan
 • Znj. Bora Muzhaqi | Z. Gledian Llatja, Kryetar bashkisë Elbasan | Z. Fidel Ylli, Presidenti i KOKSH
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Nxënës, prindër, të rinj të qytetit të Elbasanit
 • Po
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti