Takim me të rinjtë për prezantimin e programeve për rininë dhe diskutim për çështjet e rinisë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 17/02/2023
 • 18:00 - 19:00
 • Lokali “Teranda”
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 8
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Të rinjtë e njësisë administrative nr 8
 • Jo
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti