Takim me Mitropolinë e Shenjtë të Apollonisë dhe Fierit

 • Tryezë diskutimi
 • 15/02/2023
 • 10:00
 • Prane godines se Bashkise Roskovec, qyteti Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • znj. Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec dhe Mitropolisë se Shenjtë të Apollonisë dhe Fierit
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i pergjithshem, Bashkia Roskovec