Pastrim ne Bashkine Kamez (anulluar deri ne nje moment te dyte njoftimi)

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 10/02/2023
 • 10:00
 • Bashkia Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Paskuqan
 • Afrim Qendro | Rakip Suli
 • Prefekt | Kryetar i Baashkise
 • Administrata e Prefektit dhe Bashkise Kamez
 • Jo
 • Jo
 • Albana Qefalia, specialiste e Sektorit te Monitorimit te Kompetencave dhe Funksionee te Deleguara
 • Sekretar i Pergjithshem (vend vakant)