Inagurim Ura Kurcaj, Ministrja eshte e ftuar nga organizatoret BE

 • Inagurim
 • 17/02/2023
 • 09:00
 • Fushë Krujë
 • Shqipëri
 • Durres
 • Kruje
 • Fushe-Kruje
 • Organizatoret
 • Organizatoret
 • Media dhe Organizatoret
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjithshem