Ceremonia përkujtimore në varrezat e dëshmorëve; Pritje zyrtare nga kryetari i komunes Prizren; Ceremonia e dhënies së titullit “Qytetar Nderi” për kryetarin e Bashkisë
Tiranë z. Erion Veliaj nga Kryesuesja e Kuvendit Komunal të Komunës së
Prizrenit znj. Antigona Bytyqi në Sallën e Këshillit Komunal.

 • Tjetër
 • Ceremoni dhe vizite zyrtare
 • 17/02/2023
 • 09.00
 • Prizren
 • Shtet tjetër
 • Kosove
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit