Vizitë pranë zyrave të qendrës Albanian ICT për të mbikëqyrur ecurinë e programit të kodimit për të rinjtë dhe diskutuar me të rinjtë e regjistruar në program.

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 14/02/2023
 • 17:00 - 18:00
 • Zyrat e Albanian ICT
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 1
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Të rinjtë dhe stafi i qendrës Albanian ICT
 • Jo
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti