Diskutim lidhur me Guidat Turistike dhe mundesia e nje bashkepunimi midis shkolles profesionale “Hoteleri-Turizëm ” dhe MTM-së

 • Tryezë diskutimi
 • 14/02/2023
 • 11:00
 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tiranë
 • Vilma Bello
 • zëvendësministër
 • znj.Vilm Bello, z. Ergys Vladi , dhe studente te shkolles profesionale
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi