Ftese per pjesemarrje ne eventin qe do te zhvillohet ne kuader te dites Nderkombetare te Grave dhe Vajzave ne Shkence.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 11/02/2023
 • 11:00
 • Pallati i Kultures ''Laberia"
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Vlore
 • Vlore
 • Vilma Bello
 • zëvendësministër
 • Vilm Bello, zëvendësministre
 • Po
 • Po
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi