Dita e miqesise, takim i pervitshem i organizuar nga Unioni i Gazetareve. Viti i pare qe organizohet ne Permet.

 • Tjetër
 • Takim i organizuar nga UNIONI I GAZETAREVE
 • 10/02/2023
 • 11:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Aleksander Cipa
 • kreun e Unionit të Gazetarëve
 • Gazetare nga Shqiperia dhe trevat shqipfolese
 • Po
 • Jo
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro