Dhënia e titullit “Qytetar Nderi” pas vdekjes z.Maliq Xhakaj

 • Tjetër
 • Ceremoni nderimi
 • 15/02/2023
 • 13:00
 • Koplik
 • Shqipëri
 • Shkodë
 • Malësi e Madhe
 • Koplik
 • Tonin Marinaj
 • Kryetar Bashkie
 • Familjarë, miq, kolegë të të ndjerit Maliq Xhakaj, këshilltarë, personalitete të Malësisë së Madhe dhe përfaqësues të bashkisë.
 • Po
 • Po
 • Arban Gjoka
 • Jurist