Bashkebisedim me qytetare te njesise administrative rreth problemeve bujqesore qe kane fermeret, social -ekonomike, infrastrukturore dhe çeshtje te tjera qe do te dalin gjate bashkebisedimit.

 • Tjetër
 • Bashkebisedim me qytetare
 • 16/02/2023
 • 16:30
 • Fshati Xeng, lokal privat
 • Shqipëri
 • Fier
 • Divjake
 • Divjake
 • Erjon Braçe | Fredi Kokoneshi
 • Deputet | Kryetar bashkie
 • Erjon Braçe, Fredi Kokoneshi dhe qytetare te tjere te Njesise Administrative Divjake
 • Jo
 • Po
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem