Vizite tek sheshi Shtraus me Kryeministrin e Bavarise

 • Inspektim/kontroll
 • 13/02/2023
 • 16.00
 • Tirane, sheshi "Shtraus"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit